Ik start

Ik start

Bij het starten van een bedrijf komt er veel kijken en dien je over een aantal essentiële zaken goed na te denken. Welke rechtsvorm kies je bijvoorbeeld? Neem je een bestaande onderneming over of richt je er zelf één op? Welke soorten belasting dien je te betalen en hoe zorg je ervoor dat je hierin niet voor verrassingen komt  te staan? Hoe richt je je administratie in en hoe houd je deze up to date? En hoe krijg je informatie om je onderneming te sturen in de richting die je wilt en hoe weet je of je echt overal rekening mee hebt gehouden?

Een bedrijf starten en daarmee starten met ondernemen is een spannende, maar vooral een leuke stap in de toekomst, waarbij je al je energie wilt steken in het succesvol opzetten van jouw onderneming. En samen sta je sterker!

Daarom willen jou helpen in het ondernemerschap. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld jouw:

Maar… Wij doen meer dan dat!

Ambities realiseren

Wij helpen je en begeleiden je om op een positieve manier het beste uit jezelf te halen en de doelen te realiseren die je voor jouw bedrijf hebt opgesteld. Adviseren staat hierbij centraal, zodat jij je ambities en doelen concreet kunt maken. Daarbij kijken wij hoe jij je administratie zo efficiënt mogelijk in kunt richten, zodat het jou als ondernemer de minste tijd kost. Resultaten worden hierbij inzichtelijk gemaakt, zodat je altijd een actuele stand van zaken hebt en je jouw ondernemingsdoelstellingen altijd kunt toetsen en bijsturen.

Samen met jou willen wij het verschil maken, zodat jij kunt ondernemen en wij jou daarin nog verder versterken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak.

Samen eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden?