Opvolgingshuys

Familiebedrijven vormen de kern van de vaderlandse economie. Het zijn bedrijven met dynamiek en emotie. Wanneer er een opvolger in het bedrijf moet komen is de familieband een emotionele factor. De professionals van Coralis hebben ervaring bij de begeleiding van familiebedrijven in het opvolgingsproces. Coralis verricht deze dienstverlening onder de naam “Het Opvolgingshuys”.

De mens achter de onderneming. Die is belangrijk! Daarom wordt er door ons een flink traject in gang gezet bij de start van het opvolgingsproces. Wij gaan de hoofdrolspelers intensief interviewen. Onze mensen van Het Opvolgingshuys begeleiden de opvolging kritisch. Daarbij durven zij de confrontatie aan te gaan. Is de gedroomde opvolger ook de geschikte opvolger? Wat is de rol van de overige gezinsleden? Belangrijke vraagstukken. Het Opvolgingshuys onderzoekt die vraagstukken met respect, maar ook met een zakelijke instelling. Het gaat tenslotte om de continuïteit van uw onderneming. De financiële afwikkeling rondom de opvolging wordt uiteraard ook door ons begeleid en afgerond.

Meer weten over Het Opvolgingshuys? Via de site van Het Opvolgingshuys kunt u meer informatie verkrijgen. www.opvolgingshuys.nl

Siebe de Haan

Neem contact op met
Siebe de Haan