Over Coralis

Zakelijk vraagstukken benaderen vanuit de persoonlijke perceptie. Dat doet Coralis. Natuurlijk zijn de cijfers belangrijk. Maar de mens achter de onderneming is voor ons interessant. Die ondernemer willen wij leren kennen. Onze dienstverlening gaat namelijk een bedrijfslevenlang mee.

U start een onderneming en u krijgt te maken met het schrijven van het businessplan en financieringsaanvraag. Bij het managen van uw onderneming kunt u vervolgens te maken krijgen met herstructurering, conflicten, reorganisatie. Aan het einde van uw ondernemerscarrière komen er vraagstukken als (familie)opvolging, bedrijfswaardering en overdracht.

“Wij zijn er altijd bij!”

Dát is de ambitie van Coralis. Wij hebben de kennis, de ervaring en de expertise om in alle facetten en op elk moment van de levensloop van uw onderneming uw partner te zijn. Dat vereist wat van ons en … ook van u. Want wij durven te confronteren. Wij nemen niet genoegen met een resultaat. De vraag die wij altijd stellen is: …”en hoe nu verder?” Wij willen graag met u die stappen vooruit zetten.

Onze grote voldoening is niet het succes van Coralis, maar het succes van onze klanten.

Conflicten zijn soms niet te voorkomen. Wij hebben ervaring in zakelijke conflictbemiddeling. Dat doen wij niet door een standpunt in te nemen. Wij kijken naar de verschillende standpunten en hanteren de menselijke maat. Is het geschil onoverbrugbaar en moet er afscheid genomen worden van elkaar? Dan organiseren wij dat de scheiding op een zakelijke wijze gebeurt.

Neem contact op

Bel ons op 035-5280100 of stuur ons een e-mail.