Ik droom

Ik droom

Iedere ondernemer droomt; over groei, wellicht over een overname, verkoop van de onderneming of overdracht aan de kinderen. Of misschien heb je meer persoonlijke dromen: een ander huis, een studie, een reis. Dromen is leuk en dromen kunnen heel mooi zijn, maar kun je je dromen ook realiseren en wat is daar voor nodig?

Durf je als ondernemer in gesprek te gaan over je dromen? Durf je in de toekomst te kijken naar je oude dag en kun je hier een goed doordacht plan over maken, met concrete stappen? Heb je al een plan met financiƫle onderbouwing, maar ook met een testament, een levenstestament en wellicht een schenkplan?

Dromen hebben een tegenhanger, namelijk de nachtmerrie; ben je goed voorbereid op calamiteiten? En is jouw plan voor de toekomst bestendig genoeg om calamiteiten op te vangen? Of als de calamiteit jou persoonlijk treft, laat je je gezin dan goed achter?

Wellicht heb je heel veel dromen die je nog wilt verwezenlijken. Wij dromen graag met jou mee, want samen dromen is toch veel leuker? En nog liever helpen wij jou mee om jouw droom te realiseren.

Wil jij je dromen eens met ons bespreken?