Ik zoek een sparringpartner

Ik zoek een sparringpartner

Iedereen loopt wel eens vast in zijn of haar werk. In de rol van manager of eigenaar voel je je niet altijd vrij om met iedereen over de problemen of uitdagingen van jouw organisatie te praten. Er wordt niet voor niets gezegd: ‘It’s lonely at the top.’ Lopen de bedrijfsprocessen nog optimaal? Zijn je indirecte kosten niet te zwaar voor jouw organisatie? En hoe tevreden ben je over jouw personeel?

Niet altijd ben je zelf bewust of je als ondernemer nog op de juiste weg bent en of je de juiste keuzes maakt. Dan kan het fijn zijn om een sparringpartner te hebben die je een spiegel voorhoudt. Een persoon die betrokken is bij jouw onderneming en bij jou als persoon. Een persoon die je kritische vragen stelt en die ervoor zorgt dat je scherp blijft zodat je de eventuele blinde vlekken van jouw organisatie ontdekt en verder uitdiept.

Dit kan zijn op een zeer breed scala van onderwerpen die je als ondernemer tegenkomt. In voor – en in tegenspoed, voor kansen en voor bedreigingen. Nu, morgen en in de toekomst.

Wil jij eens goed in de spiegel kijken? Kom eens met ons sparren om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Vrijblijvend een afspraak maken?