Fion Wong 1 mei gestart als accountant - van harte welkom!

Per 1 mei is Fion Wong AA bij ons gestart als accountant. Zij vertelt je graag wat meer over wie zij is en wat zij voor je kan betekenen. 

Mijn naam is Fion Wong. Ik ben sinds 1 mei begonnen bij Zwart Mul Accountants en adviseurs, als Accountant-Administratieconsulent (AA). Hiervoor heb ik vele jaren werkervaring in samenstelpraktijk, zowel nationaal als internationaal.

Accountancy is een mooi vak. Het vak is volop in beweging en in ontwikkeling. Als accountant ben je een vertrouwenspersoon voor het maatschappelijk verkeer. Je geeft aan hoe betrouwbaar een jaarrekening is, maar bent ook de steun en toeverlaat van de ondernemer als hij/zij vragen heeft over bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of een vraag omtrent wet- en regelgeving. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om op tijd risico’s en ontwikkelingen bij de klanten te signaleren, zodat ik verbetervoorstellen kan doen.

Ik wil met je sparren om je van het beste advies te voorzien. Heb je een vraag over jouw onderneming of twijfel je over een bepaald vraagstuk? Neem dan contact met mij op via f.wong@zmgroep.nl 

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten en te sparren over alle mogelijkheden binnen jouw onderneming.