ZMGroep start samenwerking met Muntinga & Partners

Sinds 1 maart 2021 is ZMGroep een samenwerking gestart met Muntinga & Partners; een financieel administratie- en advieskantoor in Baarn. Door de versterking en ondersteuning vanuit ZMGroep wil Muntinga & Partners haar dienstverlening verder uitbreiden, zodat zij breder inzetbaar wordt voor haar klanten en zij haar klant daardoor nog beter kan bedienen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan hierbij uiteraard altijd centraal!

De ZMGroep organiseert haar kennis in drie verschillende entiteiten, namelijk Zwart Mul; gespecialiseerd in accountancy en belastingadvies, Peopleprofs; professionals op het gebied van salarisadministratie en HR-advies en Coralis; specialistische consultants op het gebied van overnamebegeleiding, herstructurering, bedrijfswaarderingen, financieringsaanvragen, zakelijke conflictbemiddeling en familieopvolging. Daarnaast is de ZMGroep nauw betrokken bij Fikq, welke actief is op het gebied van werving en selectie en detachering binnen de Finance & Insurance.

Boris Muntinga – Directeur Muntinga & Partners:
‘’De samenwerking met ZMGroep voelt als de juiste match. Samen kunnen we de klanten van Muntinga & Partners nog breder bedienen. Door ook een sparringpartner te kunnen zijn op het gebied van fiscale en personele zaken en alle vraagstukken rondom Corporate Finance willen wij een meerwaarde bieden voor onze klanten en hen nog beter ondersteunen in alle facetten van het ondernemerschap.’’

Ilse de Haan – Operationeel Directeur ZMGroep:
‘’De visie vanuit ZMGroep is dat wij altijd mee willen denken met onze klanten. Wij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Daarbij willen we hen ondersteunen, adviseren en willen wij samen met hen naar de toekomst kijken. Dat is wat ik ook terugzie in de visie van Muntinga & Partners. Door deze samenwerking kunnen de klanten van Muntinga & Partners gebruik maken van een uitgebreider dienstenpakket  en/of bredere expertise binnen de vertrouwde omgeving van Muntinga & Partners.’’

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je eens vrijblijvend kennis met ons maken om te sparren over een bepaald onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op met ons

  Anderen bekeken ook

  Voortzetting van steunmaatregelen

  15 juni 2021

  De afgelopen perioden hebben wij je met regelmaat geïnformeerd over de overheidsmaatregelen voor ondernemers inzake de Corona – crisis. Maatregelen die met grote snelheid door de overheid werden genomen en uitgevoerd. Dit met alle onzekerheden en onmogelijkheden van dien, veranderingen buitelden over elkaar heen.

  Uiteindelijk is er een pakket maatregelen ontstaan dat door de belastingdienst flexibel en generiek is toegepast. Gedurende de crisis is er steeds meer duidelijkheid en lijn in de genomen maatregelen gekomen. Al zullen er altijd situaties blijven waarbij het voor de ondernemer ongelukkig uitkomt.

  De onderwerpen die we in de nieuwsbrief behandelen, zijn:

  • Terugbetaling uitgestelde belasting (en andere regelingen);
  • Tegemoetkoming Vaste Lasten 3;
  • Urencriterium;
  • DGA – loon;
  • NOW3 update.

  Het aanvraagloket voor de NOW 3.3 (vijfde aanvraagperiode) is per 6 maart 2021 open!

  6 mei 2021

  Vanaf 6 mei kan de NOW 3.3 aangevraagd worden, welke voorziet in een tegemoetkoming voor de loonkosten van april, mei en juni 2021. Benieuwd wat je hiervoor moet doen? En waar je op moet letten? Lees dan hier meer informatie.

  Het aanvraagloket voor de NOW 3.2 (vierde aanvraagperiode) is per 15 februari 2021 open!

  15 februari 2021

  Vanaf 15 februari kun je de NOW 3.2 aanvragen, welke voorziet in een tegemoetkoming voor de loonkosten van januari, februari en maart 2021. Benieuwd wat je hiervoor moet doen? En waar je op moet letten? Lees dan hier meer informatie.