Beste relatie,

Graag attenderen we je nog op bovenstaande uitnodiging. De aanvraag voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) is al enige tijd mogelijk. Wij krijgen heel vaak de vraag of wij deze aanvraag ook kunnen verzorgen. Dit is logisch, omdat wij al veel van de gegevens beschikbaar hebben. Echter in tegenstelling tot voorgaande regelingen is het bij deze aanvraag op dit moment nog niet mogelijk om deze als intermediair voor jou te verzorgen.

Waarom niet?

Een aanvraag moet gedaan worden met de DigiD van de ondernemer zelf. Wij beschikken niet over jouw DigiD en wij zijn ook van mening dat deze DigiD-gegevens niet met ons gedeeld moeten worden, aangezien deze privé zijn.

Hoe kunnen wij jou toch helpen? 

Omdat we je heel graag willen helpen met de aanvraag, organiseren wij op woensdag 2 september van 09.00-12.00 uur, een TVL-inloopochtend. Tijdens deze ochtend zullen onze collega’s Jan-Willem Smit en Inge Pelt samen met jou de TVL-aanvraag in orde maken  Omdat de TVL-aanvraag invloed kan hebben op de (eventuele) NOW 2.0 aanvraag, zal ook collega Joy Jongerius van Peopleprofs die ochtend aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Deze ochtend is geheel gratis, want wij willen er graag voor jou zijn!

Schrijf je in!

Doordat we je zo goed mogelijk willen helpen, is het noodzakelijk dat je je van tevoren inschrijft voor de inloopochtend. Dit kun je hier doen. Hierdoor kunnen wij alles zo spoedig mogelijk laten verlopen en kunnen wij de coronamaatregelen goed naleven.

Wat moet je meenemen voor de inloopochtend? En hoe lang duurt het? 

De aanvraag zal ongeveer een half uurtje duren.
Let op! Sta je persoonlijk ingeschreven als bestuurder van de vennootschap waar je de TVL voor wilt aanvragen? Dan kun je de aanvraag met jouw DigiD regelen. Is dit niet het geval (denk aan een Werkmaatschappij met Holdingstructuur) dan dien je eHerkenning aan te vragen, van tenminste niveau 1. Dit kun je hier doen. Dit zal ongeveer 3 dagen duren.

Verder hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

 • BTW-aangifte Q2 en Q3 2019 + Q2 2020
 • Jouw bankrekeningnummer

Twijfel je of je in aanmerking komt voor de TVL, kijk dan hier.  Kom je er niet uit of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met Jan Willem Smit – 06-17428547 Hij zal aan de hand van de SBI-code van jouw organisatie kijken of je in aanmerking komt voor deze regeling.

Let op! Je dient minimaal 30% omzetverlies te hebben, wil je in aanmerking komen voor deze aanvraag. 

Schrijf je in voor de TVL-inloopochtend

  Anderen bekeken ook

  ZMGroep start samenwerking met Muntinga & Partners

  22 maart 2021

  Sinds 1 maart 2021 is ZMGroep een samenwerking gestart met Muntinga & Partners; een financieel administratie- en advieskantoor in Baarn. Door de versterking en ondersteuning vanuit ZMGroep wil Muntinga & Partners haar dienstverlening verder uitbreiden, zodat zij breder inzetbaar wordt voor haar klanten en zij haar klant daardoor nog beter kan bedienen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staan hierbij uiteraard altijd centraal!

  Het aanvraagloket voor de NOW 3.2 (vierde aanvraagperiode) is per 15 februari 2021 open!

  15 februari 2021

  Vanaf 15 februari kun je de NOW 3.2 aanvragen, welke voorziet in een tegemoetkoming voor de loonkosten van januari, februari en maart 2021. Benieuwd wat je hiervoor moet doen? En waar je op moet letten? Lees dan hier meer informatie.

  UPDATE: Definitieve berekening NOW-1

  30 november 2020

  Met dit bericht willen we je een update over de verplichte verklaringen voor de afrekening van de NOW-1. geven.  In alle berichten die we de afgelopen maanden hebben geplaatst, hebben we geprobeerd een verhaal in heldere taal weer te geven. Omtrent de regelgeving rond de verklaringen voor de NOW-1 is dit niet eenvoudig. De regelgeving is complex. Van ons als accountant wordt eens te meer gevraagd of we “de hoeder van het maatschappelijk verkeer” willen zijn.

  Wij vertrouwen erop je met dit bericht toch een helder inzicht te geven in werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd voor de verklaring en geven we je uiteraard met alle plezier nadere toelichting. De onderwerpen die we behandelen, zijn:

  • Verklaring inzake NOW – 1
  • Aangevraagd ondersteuningsbedrag < €25.000
  • Aangevraagd ondersteuningsbedrag €25.000 tot €125.000
  • Aangevraagd bedrag > €125.000
  • Wat kun je van ons verwachten?