Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

U werkt al jarenlang hard en met veel plezier aan uw onderneming, maar op den duur komt er altijd een moment dat u toch gaat nadenken over of u uw bedrijf wilt verkopen. Dit is niet een beslissing die u zomaar neemt, want uw bedrijf is toch uw levenswerk. U heeft de wens dat het in goede handen terecht komt en dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. De verkoop van uw bedrijf is dan ook een ingrijpende gebeurtenis waarbij ook de emotionele kant heel belangrijk is. Dat is precies de reden waarom u dan ook op zoek bent naar een partij die dat begrijpt en die interesse heeft in u én uw onderneming. Een partij die u helpt bij het hele traject; van het bepalen van de best mogelijke verkoopopbrengst, het zoeken van een koper, tot het sluiten van de deal. Een vast team professionals dat weet wat voor u belangrijk is en u tijdens het complete traject van de verkoop van uw bedrijf bijstaat.

Verkooptraject van Coralis

Samen met u maken we bij Coralis het plan voor de verkoop van uw bedrijf. Van het verkoopklaar maken van uw onderneming, tot een zorgvuldige waardering en het verkoopproces wat daarop volgt. Het verkoopklaar maken wordt in de praktijk regelmatig onderschat. Toch wordt hier de basis gelegd om de waarde van uw onderneming zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Met andere woorden, dit verdient zich altijd terug. Nadat we een waardering hebben opgesteld wordt het verkoopproces zelf voor de verkoop van uw bedrijf, samen met u, voorbereid. Denk hierbij aan vraagstukken als welke potentiële kopers worden benaderd? Waaraan moeten biedingen voldoen? Hoe zorgen we voor een fair proces waarin concurrentie tussen de bieders optimaal wordt gecreëerd?

Ik wil worden bijgestaan tijdens de verkoop van mijn bedrijf

Het is van groot belang dat u zich laat bijstaan tijdens de verkoop van uw bedrijf door een partij die beschikt over gedegen ervaring en een relevant netwerk. Die partij willen wij voor u zijn.

Heeft u interesse in onze dienst, of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contact pagina, of vul onderstaand contactformulier in.

Graag verwijzen wij u ook naar de pagina op onze website met wat onze klanten met betrekking tot dit onderwerp over ons zeggen.

Neem contact met ons op!