Belastingadviseur

Wij zijn op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever, een informeel en middelgroot accountantskantoor in Enschede, komen wij graag in contact met een Belastingadviseur.

Als belastingadviseur help je de klanten hun fiscale positie te beheersen, zodat zij voldoen aan alle verplichtingen op wet- en regelgeving. Je adviseert klanten op elk fiscaal gebied, van het analyseren van aangiftes tot advies over de mogelijkheid die de fiscale wetgeving biedt. De focus ligt op MKB, familiebedrijven en vrije beroepers. Je bent daarnaast de schakel tussen de klant en de Belastingdienst. Tevens ben je bereid ondersteuning te verlenen aan de fiscale aangiftepraktijk.

Je hebt een commerciële insteek. Je functioneert voornamelijk op zelfstandige basis, tegelijkertijd werk je bij deelname aan multidisciplinaire opdrachten, ook in teamverband.

Je bent  40 uur per week beschikbaar, ook 32 uur per week is prima bespreekbaar.

Waar ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever behoort momenteel tot de middelgrote accountantskantoren, maar heeft de ambitie om te groeien. Je komt te werken met bevlogen en betrokken collega’s. Het kantoor bestaat uit professionals die hart voor de zaak hebben.

Hun visie is dat zij meedenken met alle klanten. Zij willen als zakelijke en financiële dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van de ondernemer staan. Zij willen ondersteunen en adviseren gedurende de hele levenscyclus van de onderneming: samen helder ondernemen.

Om deze ambitie waar te maken, zijn zij op zoek naar jou!

Zij hebben werkplezier hoog in het vaandel staan. Dit geven zij vorm door de  werknemers ruimte te geven om een goede balans te vinden in werk en privé en door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst binnen het kantoor een open cultuur. Daarnaast stimuleren zij je om je te blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Je bent leergierig, je staat open voor veranderingen en bent resultaatgericht. Je hebt het beste voor met je klanten. Je bent een professional in jouw vakgebied. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en weet dat er in drukke periodes iets extra’s van je gevraagd kan worden.

Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde wo opleiding Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie of hbo Fiscale Economie;
 • 2-6 jaar relevante werk- en (fiscale) advieservaring, bij voorkeur in het MKB;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • ondernemende teamplayer;
 • een proactieve houding.

Wat hebben zij je te bieden?

Onze opdrachtgever biedt jou ruime carrièrekansen met aandacht voor coaching, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zij bieden daarnaast een goede werksfeer met betrokken collega’s en een goede werk – privébalans.

Verder bieden zij:

 • een marktconform salaris en een ruim aantal vakantiedagen;
 • een goede pensioenregeling;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • coaching en begeleiding.

In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Daarna hebben zij de intentie om dit, bij goed functioneren, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse?

Voor een goede Belastingadviseur nemen wij graag de tijd. Stuur je cv naar Kim Krieger. Indien je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Kim: 06-23592669

Solliciteer hier

  CV

  Motivatie

  Foto

  Ik ga akkoord dat Peopleprofs mijn CV, maximaal 4 weken na sluitingsdatum van de vacature, bewaart