Klantverhalen

Wat kan Peopleprofs voor jou betekenen? Om je een beeld te geven van onze werkwijze en wat wij voor jou kunnen betekenen, hebben wij diverse klantverhalen voor jou op een rij gezet.

Wil jij ook eens vrijblijvend sparren over een bepaald vraagstuk? Of twijfel je over bepaalde zaken binnen jouw onderneming?

Arthur & Willemijn

Arthur&Willemijn bestaat uit 7 winkels en een webshop. De core business is dameskleding en er werken +- 40 medewerkers. Arthur en Willemijn hebben het stokje overgedragen aan hun zoon Sander en zijn vrouw Willemijn. Zij hebben nu de leiding over het bedrijf.

41 jaar geleden begonnen Arthur&Willemijn met een winkel op de Kamp in Amersfoort en dit werd steeds verder uitgebreid. Doordat het bedrijf steeds meer groeide, kwamen er naast de reguliere werkzaamheden ook steeds meer administratieve werkzaamheden bij.

Hoe ga je hier als ondernemer mee om? En hoe zorg je ervoor dat je nog wel de tijd houdt om te focussen op wat voor jou echt belangrijk is, namelijk het runnen van jouw bedrijf?

Balance

Balance is een project- en adviesbureau gevestigd in Amsterdam en Rotterdam. Zij hebben een groot aantal projectmanagers & consultants in dienst die gespecialiseerd zijn in integraal projectmanagement en strategisch advies voor projecten in de fysieke leefomgeving. Balance heeft 230 medewerkers in dienst en daarnaast +- 110 ZZP’ers. Hierdoor hebben zij enorm veel kennis in huis en kunnen zij hun klanten goed adviseren.

Maar hoe ga je om met alle HR-vraagstukken als je zoveel medewerkers in dienst hebt? En hoe zorg je ervoor dat dit alles goed verloopt?