Ik zoek personeel

Werving en selectie

Wervingenselectie

Ben jij op zoek naar die ene werknemer die ervoor zorgt dat jouw organisatie weer op volle kracht vooruit kan gaan, die jouw organisatie helpt groeien en die precies past binnen het team? Peopleprofs kan jou daarbij helpen, want wij zoeken voor jou de perfecte kandidaat!

Wij zijn een groeiende HR-organisatie waar persoonlijke aandacht centraal staat. Naast werving en selectie houden we ons bezig met alle vraag- en adviesstukken die maar met personeel te maken hebben. Hierdoor weten we precies wat voor jou belangrijk is, zijn de lijntjes kort en weten we wat er binnen jouw organisatie speelt. Daardoor kunnen wij goed inspelen op jouw behoeften en wensen en jou helpen waar nodig.

Ben jij op zoek naar personeel?

Onze HR Consultant Kim Krieger is expert op het gebied van werving en selectie en zoekt voor jou de perfecte kandidaat!  Zij denkt hierin proactief met je mee en zorgt ervoor dat jij binnen no time de juiste persoon voor de functie hebt gevonden.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of heb je een functie die je graag vervuld wilt hebben? Laat het ons weten, een afspraak is zo gemaakt!

Kim Krieger
HR Consultant
k.krieger@peopleprofs.nl
06-23592669

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met Kim