Administratie

Wij stimuleren u om uw eigen administratie zelfstandig te verzorgen. Onze adviseurs hebben de ervaring en de expertise bij het opzetten en organiseren van een financiële administratie. Wij organiseren uw administratie op een wijze dat u op eenvoudige wijze uw managementinformatie op kunt halen. Managementinformatie die noodzakelijk is om uw onderneming optimaal te laten renderen.

Een professioneel en eenvoudig opgezette financiële administratie zorgt er bovendien voor dat uw jaarrekening op een snelle en efficiënte wijze wordt samengesteld. Indien u dat wilt kunnen wij natuurlijk de administratieve taken van u overnemen. Dit kan bij u op locatie of vanuit ons kantoor in Baarn. Onze primaire taak is namelijk dat wij onze klanten tevreden willen stellen.

Detachering

U kunt u administratieve taken aan ons uitbesteden. Het is mogelijk om een van onze professionals één of meerdere dagen per week of voor een bepaalde periode bij u op kantoor te detacheren. Zo heeft u wel de expertise in huis, maar hoeft u niet een boekhouder of controller in dienst te nemen.

drs. Mark Franken AA

Neem contact op met
drs. Mark Franken AA