Bedrijf verkopen

Bedrijf verkopen

U werkt al jarenlang hard aan uw onderneming, maar op den duur komt er een moment dat u gaat nadenken over de verkoop van uw bedrijf. Dit is niet een beslissing die u zomaar neemt, want uw bedrijf is toch uw levenswerk. U heeft de wens dat het in goede handen terecht komt en dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft.

De verkoop van uw bedrijf is een ingrijpende gebeurtenis waarbij ook de emotionele kant heel belangrijk is. Dat is precies de reden waarom u dan ook op zoek bent naar een partij die dat begrijpt en die interesse heeft in u én uw onderneming. Een partij die u helpt bij het hele traject; van het bepalen van de best mogelijke verkoopopbrengst, het zoeken van een koper, tot het sluiten van de deal. Een vast team dat weet wat voor u belangrijk is en u het complete traject bijstaat.

Verkooptraject – Wat komt er kijken bij het verkopen van uw bedrijf?

Samen met u maken we het verkoopplan. Van het verkoopklaar maken van uw onderneming, tot een zorgvuldige waardering en het verkoopproces daarna. Het verkoopklaar maken, wordt in de praktijk nogal eens onderschat. Toch wordt hier de basis gelegd om de waarde van uw onderneming zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Met andere woorden, dit verdient zich altijd terug. Nadat we een waardering hebben opgesteld, wordt het verkoopproces zelf, samen met u, voorbereid. Welke potentiële kopers worden benaderd? Waaraan moeten biedingen voldoen? Hoe zorgen we voor een fair proces waarin concurrentie tussen de bieders optimaal wordt gecreëerd?

Het is van groot belang dat u zich laat bijstaan door een partij die beschikt over gedegen ervaring en een relevant netwerk. Die partij willen wij voor u zijn. Bent u benieuwd naar welke transacties wij eerder hebben gedaan en wat onze klanten over ons zeggen? Bekijk dan onze geselecteerde transacties. Of belt u ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op!