Over ZMGroep

Afspraak maken

Wie zijn wij?

ZMGroep is een onafhankelijk modern bedrijf gevestigd in Baarn. Wij zijn, met drie ondernemingen, gespecialiseerd in uiteenlopende dienstverlening aan het MKB+. Dankzij onze veelzijdigheid, onze expertise en ruime ervaring leveren wij hoogstaand advies.

Wij hebben een team van nuchtere en objectieve specialisten. Met dat team bieden wij onze klanten een stevig fundament. Wij organiseren onze kennis in Zwart Mul, Peopleprofs en Coralis. Drie verschillende ondernemingen, met dezelfde visie.

Geschiedenis

Een mooie toekomst kan alleen gerealiseerd worden als je respect hebt voor het verleden. De geschiedenis van ZMGroep gaat terug tot in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Jaap Zwart startte zijn activiteiten onder de naam Accountantskantoor Zwart. In de beginjaren zeventig trad Pieter Mul toe en werd de naam gewijzigd in Zwart Mul Accountants. De naam Zwart Mul is, ook na het uittreden van beide heren, overeind gebleven. Zoals wij meldden: respect voor het verleden…

Continuïteit

ZMGroep is vanaf de jaren vijftig de dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben het karakter van een familiebedrijf. In ons kernteam is weinig verloop. De drang naar continuïteit is hoog. Onze filosofie is namelijk dat een zakelijk dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van een ondernemer moet staan. Het is prettig dat de ondernemer kan vertrouwen op de kwaliteiten, het ondernemerschap en de proactieve houding van de Zwart Mul-professional. Om onze continuïteit en om onze dienstverlening op professioneel niveau te behouden zorgen wij dat de kennis actueel blijft en blijven wij oog houden voor talenten die ons team kunnen versterken. Bij het jongste klanttevredenheidonderzoek werden wij positief gewaardeerd.

Werken bij ZMGroep

Een vooruitstrevend accountants- en advieskantoor met een groep gedreven professionals. De sfeer is informeel. Werken bij ZMGroep betekent: opgeleid worden tot ondernemer. Wij ambiëren een zakelijke en deskundige dienstverlening door gecertificeerde mensen die hun afspraken nakomen.

Inlevingsvermogen, creatief en oplossingsgericht denken en daar ook echt wat mee doen. Dat is de manier van werken bij ZMGroep.

Wij hebben de ambitie om een belangrijke dienstverlener te zijn voor de MKB+ onderneming. Die ambitie realiseren wij dankzij het samenvoegen van onze expertises in een duidelijk advies. Samen met onze klant helder ondernemen, denken en handelen vanuit de kansen van de klant. Dat is onze drijfveer.

Klanten zeggen over ons...

Persoonlijke klik en natuurlijk contact

Op de hoogte blijven?

Altijd op de hoogte van de laatste financiële-, fiscale- en accountancyzaken?
Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief van ZMGroep!

Meer over ons