HR-advies

HR-advies

Als ondernemer met personeel in dienst weet je dat de mensen in je organisatie het verschil maken. Je dient daarom alle zaken rondom personeel goed geregeld te hebben. Een onmisbare factor daarin is deskundig HR-advies. De medewerkers Peopleprofs zijn de bouwstenen om de doelstellingen zoals (welke doelstellingen?) te kunnen realiseren. Daarnaast kan het gebeuren dat je als ondernemer veel vragen hebt op het gebied van HR-advies. Want, wat doe je met die medewerker die toch niet zo goed bevalt? Wat als een medewerker ineens langdurig ziek wordt? Hoe zit het met het verlengen van arbeidsovereenkomsten? En hoe moet je nieuwe wetten en regels implementeren in jouw bedrijfsvoering?

Een hoop vragen waar je als ondernemer misschien niet direct het antwoord op hebt, maar wel van groot belang zijn voor jouw HR-beleid en daarmee jouw bedrijfsvoering. Want hoe zorg je ervoor dat jouw HR-beleid naadloos aansluit op jouw bedrijf, zodat het beleid ook daadwerkelijk bijdraagt aan jouw bedrijfsvoering en hierdoor jouw onderneming beter presteert?

Dit zijn vragen waarbij onze medewerkers van Peopleprofs graag met je meedenken. We kunnen samen naar zowel nieuwe mogelijkheden kijken als simpele HR-processen heroverwegen. Zo kijken we samen kritisch naar het beste HR-advies voor jouw organisatie, waardoor je kostenefficiƫntere keuzes kunt maken en zo tijd, geld en energie kunt besparen. Hierdoor kun jij je weer focussen op hetgeen waar jij goed in bent; ondernemen.

HR-advies voor al jouw vraagstukken

Vraagstukken waar de medewerkers van Peopleprofs je onder andere mee kunnen helpen, zijn:
– sparringpartner voor management;
– coachen en leidinggeven;
– arbeidsvoorwaarden;
– beloningsbeleid;
functionerings- en beoordelingsbeleid;
– loopbaanbegeleiding;
– disfunctioneren (coachen slecht functionerende medewerkers), verbetertrajecten en ontslag;
– talentmanagement, opleidingsbeleid;
– teamontwikkeling;
ziekteverzuimmanagement;
– reorganisatie;
– implementatie nieuwe wetgeving (WAB);
personeelshandboek;
werving & selectie
– vertrouwenspersoon.

Wil jij ook met ons sparren? Plan dan via onderstaand contact formulier een vrijblijvend gesprek met ons in om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen met de toekomst van jouw personeel door middel van een gedegen HR-advies.

Neem contact met ons op!